Meubelwinkel Zoersel

Is het tijd voor nieuwe meubels en bent u op zoek naar een meubelwinkel in Zoersel? Dan is de meubelwinkel De Loods de winkel waar u naar op zoek bent. De Loods is dé meubelwinkel niet ver verwijderd van Zoersel waar u keuze hebt uit een ruim assortiment aan kwaliteitsvolle en betaalbare meubels. Bent u op zoek naar een meubelwinkel in Zoersel dat gespecialiseerd is in maatwerk? Dan bent u zeker op zoek naar De Loods. De Loods is namelijk gespecialiseerd in landelijke en industriële meubels. Maar u kunt er ook verschillende eiken, mangohouten en teak meubels, waaronder tafels en stoelen, vinden. Betrouwbare meubels van goede kwaliteit vindt u dus bij De Loods, de meubelzaak niet ver verwijderd van Zoersel.

Een ruim aanbod aan meubels

Ongeacht naar wat voor soort meubels u op zoek bent, De Loods heeft een ruim assortiment aan verschillende soorten meubels waardoor u altijd de meubel vindt waar u naar op zoek bent. De Loods heeft alles van tafels tot kasten en van dressoirs tot bureaus in het assortiment. Naast een ruime keuze aan meubels, weet u zeker dat de meubels zowel betaalbaar als van goede kwaliteit zijn. U kunt niet alleen alle soorten meubels vinden bij De Loods, u kunt deze ook vinden gemaakt van verschillende materialen als in verschillende stijlen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan eiken meubels of mangohouten meubels, maar ook aan landelijke meubels en Indische meubels. Heeft u de gewenste meubels gevonden? Dan zorgen wij ervoor dat deze bij u terechtkomen. Wij leveren namelijk door heel België.

Meubels op maat laten maken bij De Loods

De Loods is dé meubelzaak dichtbij Zoersel en heeft al ruim 20 jaar ervaring in maatwerk meubels. U kunt terecht wanneer u meubelstukken op maat wilt laten maken, wij kunnen meubels van zowel teak als massief eiken op maat maken.

De kwaliteit van het materiaal bij meubels is altijd belangrijk, dit is ook zo bij maatwerk meubels. Om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van het hout goed is, selecteren wij het hout zelf uit de fabrieken. Wij hebben dan ook goed contact met de fabrikant voor maatwerk. Wij maken graag uw tafel, kast of dressoir op maat en naar uw wensen zodat deze perfect in uw huis past. Dus wilt u een grote buffetkast, een unieke tafel of een ander meubelstuk die op maat en naar wens is gemaakt? Kom langs bij De Loods, dé meubelzaak vlakbij Zoersel, en vertel ons al uw wensen. Dankzij jarenlange ervaring kunnen onze interieurspecialisten op basis van een simpele schets al snel een prijsopgave maken. Vervolgens kan er gekeken worden naar de details om ervoor te zorgen dat de meubel precies wordt waar u naar op zoek bent.

Bezoek onze winkel

Bent u op zoek naar een meubelzaak in Zoersel? U kunt ook dé meubelzaak De Loods in Heist-op-den-Berg bezoeken. Bij De Loods kunt u terecht voor al uw nieuwe meubels. Wij hebben de allernieuwste trends in eiken, teak, mango en industriële meubels. Weet u nog niet precies wat u zoekt? Ook dan kunt u langskomen om inspiratie op te doen of om met onze meubelexperts te praten. Onze meubelexperts adviseren u graag over alle mogelijkheden en denken mee zodat de meubels uiteindelijk perfect in uw interieur passen. De Loods is gevestigd in Heist-op-den-Berg, niet ver verwijderd van Zoersel, en is elk weekend geopend. Tot snel in onze winkel!

De Loods is ook dé meubelzaak van regio Lier, Zandhoven, Herentals, Aarschot en Hulshout.