Meubelwinkel Herentals

Bent u op zoek naar kwaliteitsvolle en betaalbare meubels en wilt u deze aanschaffen bij een meubelwinkel in Herentals? Dan zoekt u naar de meubelwinkel De Loods. Bij De Loods kunt u genieten van een ruim assortiment aan meubels en is dan ook de meubelwinkel niet ver verwijderd van Herentals. Bent u op zoek naar een meubelwinkel in Herentals dat gespecialiseerd is in maatwerk? Dan is De Loods de meubelwinkel die u moet bezoeken. De Loods is met name gespecialiseerd in landelijke en industriële meubels. Maar u vindt er ook teak, eiken en mangohouten meubels, tafels, stoelen en decoratie. Kortom, betrouwbare meubels van goede kwaliteit vindt u bij De Loods, de meubelzaak in de buurt van Herentals.

Een divers aanbod aan meubels

Het maakt niet uit naar wat voor soort meubels u op zoek bent, bij De Loods vindt u een ruim assortiment aan diverse soorten meubels. Bij De Loods vindt u alles van tafels tot kasten en van dressoirs tot bureaus. Daarnaast weet u zeker dat de meubels van goede kwaliteit zijn en ook nog eens goed betaalbaar. Naast dat wij alle soorten meubels aanbieden, bieden wij deze ook aan in verschillende materialen en in verschillende stijlen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan teak meubels of eiken meubels, maar ook aan Indische meubels en landelijke meubels. Heeft u de meubels gevonden die u wilt? Dan zorgen wij ervoor dat deze bij u terechtkomen. Wij leveren namelijk door heel België.

Meubels op maat laten maken bij De Loods

De Loods in Heist-op-den-Berg is de meubelzaak in de buurt van Herentals en is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in maatwerk meubels. Zo kunt u terecht als u verschillende meubelstukken op maat wilt laten maken, dit kan van zowel teak als massief eiken.

Bij maatwerk meubels is de kwaliteit van het hout zeer belangrijk, daarom selecteren wij het hout zelf uit de fabrieken en hebben wij goed contact met de fabrikant voor maatwerk. Wij maken graag uw kast, tafel of dressoir op maat zodat deze perfect in uw huis past. Dus bent u op zoek naar een unieke tafel, een grote buffetkast of een ander meubelstuk op maat? Kom langs bij De Loods, de meubelzaak niet ver verwijderd van Herentals, en vertel ons uw wensen. Onze interieurspecialisten kunnen dankzij jarenlange ervaring op basis van een simpele schets al snel een prijsopgave maken. Daarna kan er gekeken worden naar de details zodat uw meubel uiteindelijk precies is waar u naar op zoek bent.

Bezoek onze winkel

Op zoek naar een meubelzaak in Herentals? U kunt ook dé meubelzaak De Loods in Heist-op-den-Berg bezoeken. In onze ruime winkel kunt u terecht voor al uw nieuwe meubels. U vindt bij ons de allernieuwste trends in teak, eiken, mango en industriële meubels. Maar ook als u nog niet zeker weet wat u precies zoekt, kunt u langskomen om inspiratie op te doen of om met onze meubelexperts te praten. Onze meubelexperts adviseren u graag over de mogelijkheden en denken met u mee zodat u de meubels koopt die perfect in uw interieur passen. Wij zijn gevestigd in Heist-op-den-Berg, niet ver verwijderd van Herentals, en zijn elk weekend geopend. Tot snel in onze winkel!

De Loods is ook dé meubelzaak van regio Lier, Zoersel, Zandhoven, Aarschot en Hulshout.