Meubelwinkel Lier

Bent u op zoek naar een meubelwinkel in Lier? Dan is De Loods de meubelzaak waar u naar op zoek bent. De Loods is een meubelwinkel met kwaliteitsvolle en betaalbare meubels niet ver verwijderd van Lier. Zeker als u op zoek bent naar een meubelwinkel in Lier dat gespecialiseerd is in maatwerk, is De Loods dé meubelwinkel die u moet bezoeken. De Loods is de meubelzaak in Lier waar u alles kunt vinden van teak, eiken en mangohouten meubels, tafels, stoelen en decoratie. De Loods is de specialist wanneer het aankomt op landelijke  en industriële meubels. Kortom, kwaliteitsvolle en betrouwbare meubels vindt u bij De Loods, de meubelzaak in de buurt van Lier.

Een divers aanbod aan meubels

Ongeacht naar welke soort meubels u op zoek bent, bij De Loods vindt u de gewenste meubels. De Loods heeft namelijk een ruim assortiment aan diverse soorten meubels. U vindt er alles van tafels tot kasten en van dressoirs tot bureaus. Daarnaast kunt u er van uit gaan dat de meubels van goede kwaliteit zijn en ook nog eens goed betaalbaar. Naast dat wij alle soorten meubels aanbieden, bieden wij de meubels ook aan in verschillende stijlen en gemaakt van verschillende materialen. Denk bijvoorbeeld aan Indische meubels en landelijke meubels, maar ook aan teak meubels of eiken meubels. Heeft u de gewenste meubels gevonden? Dan zorgen wij ervoor dat deze bij u terechtkomen. Wij leveren namelijk door heel België.

Meubels op maat laten maken bij De Loods

De Loods aan de markt in Heist-op-den-Berg is dé meubelzaak in de buurt van Lier en heeft jarenlange ervaring in maatwerk meubels. U kunt terecht als u verschillende meubelstukken op maat wilt laten maken, het maakt niet uit of ze gemaakt moeten worden van teak of massief eiken.

De kwaliteit van het hout is altijd belangrijk, en zo dus ook bij maatwerk meubels. Daarom selecteren wij het hout zelf uit de fabrieken en hebben wij goed contact met de fabrikant voor maatwerk. Daardoor kunnen wij kwaliteitsvolle meubels maken. Wij maken graag uw kast, tafel of dressoir op maat zodat deze perfect in uw huis past. Dus bent u op zoek naar een grote buffetkast, een unieke tafel of een ander meubelstuk op maat? Kom dan langs bij De Loods, dé meubelzaak niet ver verwijderd van Lier, en vertel ons al uw wensen en mogelijkheden. Onze interieur experts hebben jarenlange ervaring en kunnen op basis van een simpele schets al snel een prijsopgave maken. Na de eerste prijsopgave kunnen we kijken naar de details zodat uw meubel precies wordt waar u naar op zoek bent.

Bezoek onze winkel

Bent u op zoek naar een meubelzaak in Lier? U kunt ook de meubelzaak De Loods aan de markt in Heist-op-den-Berg bezoeken. In onze winkel vindt u al uw nieuwe meubels. In ons assortiment vindt u onder andere de allernieuwste trends in teak, eiken, mango en industriële meubels. Bent u nog niet zeker van wat voor soort meubels u wilt? Ook dan kunt u langskomen om bijvoorbeeld inspiratie op te doen of om met onze interieurspecialisten te praten. Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden en denken met u mee zodat de meubels perfect in uw interieur passen. Wij zijn gevestigd in Heist-op-den-Berg, niet ver verwijderd van Lier, en zijn elk weekend geopend. Tot snel in onze winkel!

De Loods is ook dé meubelzaak van regio Zoersel, Zandhoven, Herentals, Aarschot en Hulshout.