Meubelwinkel Zandhoven

Bent u van plan om nieuwe meubels aan te schaffen en bent u op zoek naar een meubelwinkel in Zandhoven? Dan bent u op zoek naar de meubelwinkel De Loods. De Loods is dé meubelwinkel niet ver verwijderd van Zandhoven waar u keuze hebt uit een ruim assortiment aan betaalbare en kwaliteitsvolle meubels. Als u op zoek bent naar een meubelwinkel in Zandhoven die gespecialiseerd is in maatwerk, zit u zeker goed bij De Loods. De Loods is namelijk gespecialiseerd in onder andere landelijke en industriële meubels. Maar u kunt er ook terecht voor verschillende teak, mangohouten en eiken meubels, waaronder tafels en stoelen. Kwalitatieve en betaalbare meubels vindt u bij De Loods, de meubelzaak niet ver verwijderd van Zandhoven.

Een ruim aanbod aan meubels

Het maakt niet uit naar wat voor soort meubels u zoek bent, bij De Loods vindt u een ruim assortiment aan verschillende soorten meubels. Zo kunt u bij De Loods altijd de meubels vinden waar u naar op zoek bent. De Loods heeft alles van dressoirs tot bureaus en van tafels tot kasten in het assortiment. Daarnaast weet u zeker dat de meubels zowel betaalbaar als van goede kwaliteit zijn. U kunt bij De Loods niet alleen maar verschillende soorten meubels vinden, maar u heeft ook nog keuze uit meubels gemaakt in verschillende stijlen en van verschillende materialen. Denk bijvoorbeeld aan mangohouten meubels of teak meubels, maar ook aan landelijke meubels en Indische meubels. Heeft u de gewenste meubels gevonden? Dan zorgen wij ervoor dat deze bij u terechtkomen. Wij leveren namelijk door heel België.

Meubels op maat laten maken bij De Loods

De Loods is dé meubelzaak vlakbij Zandhoven en heeft al ruim 20 jaar ervaring in maatwerk meubels. U kunt terecht bij De Loods wanneer u meubelstukken op maat wilt laten maken. U kunt kiezen van welk materiaal en in welke stijl u de meubels wilt, wij kunnen het allemaal.

De kwaliteit van het materiaal bij meubels is altijd belangrijk, dit is natuurlijk ook bij maatwerk meubels. Om de kwaliteit van het hout te waarborgen, selecteren wij zelf het hout uit de fabrieken. Wij hebben daarnaast ook goed contact met de fabrikant voor maatwerk. Wij maken graag uw kast, tafel of dressoir op maat en naar uw wensen zodat deze perfect in uw huis past. Bent u dus van plan om een unieke tafel, een grote buffetkast of een ander meubelstuk op maat en naar wens te laten maken? Kom dan langs bij De Loods, dé meubelzaak vlakbij Zandhoven, en vertel ons al uw wensen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij op basis van een simpele schets al snel een prijsopgave maken. Vervolgens zal er gekeken worden naar de details om ervoor te zorgen dat de meubel precies wordt waar u naar op zoek bent.

Bezoek onze winkel

Bent u op zoek naar een meubelzaak in Zandhoven? U kunt ook dé meubelzaak De Loods in Heist-op-den-Berg bezoeken. Bij De Loods kunt u terecht voor al uw nieuwe meubels. Wij hebben de allernieuwste trends in eiken, teak, mango en landelijke meubels. Weet u nog niet precies wat u zoekt? Ook dan kunt u langskomen om inspiratie op te doen of om met onze meubelexperts te praten. Onze meubelexperts adviseren u graag over alle mogelijkheden en denken mee zodat de meubels uiteindelijk perfect in uw interieur passen. De Loods is gevestigd in Heist-op-den-Berg, niet ver verwijderd van Zandhoven, en is elk weekend geopend. Tot snel in onze winkel!

De Loods is ook dé meubelzaak van regio Lier, Zoersel, Herentals, Aarschot en Hulshout.